De rijke familie traditie heeft zich vertaald in een reeks specialiteiten waarop Hein Swolfs met recht trots mag zijn. Bijvoorbeeld de worsten uit eigen worstmakerij, braadvleesproducten uit eigen keuken en vlees dat in eigen slagerij wordt voorbereid om thuis extra smakelijk opgediend te kunnen worden. We geven u een overzicht van onze specialiteiten.

Eigen worstmakerij
Kwaliteit kun je alleen handhaven als je de bereiding zelf in de hand hebt. Daarom heeft Hein Swolfs nog steeds de beschikking over een eigen worstmakerij waarin broer Rob al jaar en dag op meesterlijke wijze producten maakt zoals:
| droge worst
| ringworst
| rookworst
  | boerenmetworst
| leverworst
| Gelderse worst
 
 
 
Eigen braadkeuken
Roken en zouten is een vak apart, maar ook het op de juiste manier braden van vlees is een ware specialiteit van Slagerij Hein Swolfs. Alleen de combinatie van de juiste ingrediƫnten, bakboters, braad- en grilltemperatuur en tijd bepalen de kwaliteit.
Uit eigen keuken vindt u bij ons onder andere:
| gebraden fricandeau
| gebraden rosbief
| gebraden gehakt
  | diverse speksoorten
| diverse rollades
| hammen

Rundvlees, de trots van Goirle
De vaste klanten is het niet ontgaan, het rundvlees van Slagerij Hein Swolfs is werkelijk subliem van kwaliteit. Om die hoge kwaliteit te kunnen garanderen koopt Hein uitsluitend vlees in van het vrouwelijk rund met voor het doel exact de juiste leeftijd. Ook onderhoudt hij een goed contact met de boeren en slachthuizen die voor de aanlevering verantwoordelijk zijn. Tot de meest gevraagde producten behoren:
| malse biefstuk
| runderlappen
| riblappen
  | sukadelappen
| stoofvlees
| soepvlees

Schepsalades uit eigen keuken

De vraag naar ambachtelijk bereidde salades is weer helemaal terug. Hein Swolfs biedt een ruim assortiment schepsalades. Het assortiment kan afhankelijk van het seizoen tijd gedurende het jaar verschillen.